Golden Leaf Asian Cuisine on Suomen aidoin kantonilainen ravintola.
Kantonilaisen keittiön ominaisuudet keskittyvät ruoan alkuperäiseen makuun. Tästä syystä tulisia mausteita käytetään vähemmän ruoalaitossa, jotta maku olisi kevyempi. Näin ollen asiakkaat voivat kokea puhtaan ja luonnollisen aromin maistellessaan.
Kantonilainen keittiö on yksi suurimpia kiinan kahdeksasta pääkeittiöistä. Kuten sanonta kuuluu, “syöminen Guangzhoussa” heijastaa kantonilaisen keittiön merkitystä perinteisessä kiinalaisessa ruokakulttuurissa. Golden Leaf – ravintolassa on takuuvarmasti tasokkaampi valikoima annoksista. Raaka-aineet ovat tuoreita, terveellisiä ja turvallisia. Tunnusomaiset annokset kuten “Guangdong paahdettu ankka”, “Kana luonnollisessa liemessä”, “Paistettu ja täytetty munakoiso”, “Haudutettu naudanliha padassa” ja moni muu, ovat tunnettuja suomalaisen paikallisen ravintola-alalla.
MEISTÄ
Meidän ravintolamme sijaitsee parin minuutin kävely matkan päässä Pohjois- Haagan juna-asemalta. Meillä on 24 asiakaspaikkaa. Olemme perinteinen kantonilainen ravintola ja meidän pääkokkimme, joka on kotoisin Hong Kongista, on työskennellyt ravintola-alalla yli 30 vuotta. Me tarjoamme autenttisen kantonilaisen makumaailman ja mahtavaa palvelua tyylikkäässä sekä tunnelmallisessa ympäristössä.